Vakantiewoning Duitsland

Vanuit vakantiewoningen Duitsland genieten van onze faciliteiten

Op zoek naar een mooie vakantiewoning? Duitsland is zeer geschikt voor een vakantie met het hele gezin. Op Ferienpark Cochem vindt u vakantiewoningen voor een korte of lange vakantie in Duitsland. Geniet vanuit één van onze comfortabele vakantieverblijven van de vele faciliteiten op het vakantiepark. In het centrumgebouw kunt u terecht bij verschillende goede restaurants waar u dineert via een buffet of à la carte. Voor een snelle en lekkere hap is er een snackbar aanwezig. Of u kunt ook zelf koken in de vakantiewoningen Duitsland met producten uit onze supermarkt. ’s Morgens zijn hier verse broodjes af te halen en de hele dag kunt u er heerlijke streekproducten kopen.

Aan de kinderen wordt op Ferienpark Cochem goed gedacht. Speciaal voor de jongsten is er een indoor speelparadijs en natuurlijk zijn er ook diverse speeltuintjes op het park. Terwijl de kinderen ravotten op de verschillende speeltoestellen, kunt u heerlijk genieten van een kop thee of koffie bij onze horecagelegenheid.

Als u met kinderen een vakantiewoning Duitsland op Ferienpark Cochem huurt , is er vermaak van het vriendelijke animatieteam de Koos Kids Club. Kom ook eens zwemmen in ons overdekte zwembad. Voor de allerkleinsten is een kinderbad aanwezig. Houd er wel rekening mee dat tijdens het voor- en na seizoen niet alle parkfaciliteiten beschikbaar zijn.

Ontdek de natuur

Een vakantiewoning Duitsland kunt u ook als uitvalsbasis gebruiken voor een vakantie in de prachtige natuur rond Cochem. Ongeacht het seizoen is er rond het vakantiepark altijd wel iets te doen. Cochem op zich is al een bezienswaardigheid. Kronkelige steegjes, typische woningen met leien daken, een historische marktplein, indrukwekkende stadspoorten, kerken en stadsmuren zorgen voor mooie bezienswaardigheden vanuit de vakantiewoningen Duitsland op Ferienpark Cochem. Vanuit uw vakantiewoning Duitsland is het ook heel leuk om een boottocht te maken op de rivier De Moezel. Vooral ’s avonds als er muziek is, er gedanst wordt en de lichtjes van de stad in het water worden weerspiegeld, is dit een heel bijzondere attractie die u niet mag missen.

Bij Ferienpark Cochem kunt u in een vakantiewoning Duitsland verblijven met zowel kleine als grote gezelschappen. Afhankelijk van uw eisen hebben wij verschillende soorten vakantieverblijven - modern ingericht en afgestemd op de hoogste kwaliteitseisen -zodat u gegarandeerd kunt genieten van een zorgeloze vakantie in een vakantiewoning Duitsland.