Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Reviews

Ferienresort Cochem scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 12.380 beoordelingen

Aanbevelen
Algehele verblijf
Eetgelegenheden
Kindvriendelijkheid
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt
Zwembad

Naam: Marie Sanmoeradi
Datum: 31 oktober 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt

Wij zijn al jaren zeer tevreden met onze vacantie boekingen bij Roompot, en dat gaat onverandert door.Dankjewel voor de fantastische aanbiediegen/ serviice.

Naam: Erik Müller
Datum: 26 oktober 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

We hadden moeite met het sluiten van de achterdeur waarna er snel iemand langskwam om te helpen.

We hebben de tijd buiten het park in de mooie natuur gespendeerd dus kunnen we niet oordelen over de faciliteiten.

De stoelen in het huisje zijn wat minder comfortabel als je er te lang op zou zitten maar de bank en het bed zijn prima. We zijn wel eens vaker in dit park geweest en zullen zeker terug komen. Ik vind de huisjes er leuk uit zien maar vooral de omgeving is geweldig.

Naam: Anoniem
Datum: 20 oktober 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt

Mijn huisje had niet in de verhuur gemogen, is mijn mening. Bank was totaal versleten (niet bruikbaar), binnendeur hing niet in het kozijn maar stond los in de woonkamer, terrasdeur sloot niet (is door technische dienst vastgeschroefd waarmee er geen indringers konden komen maar terrasdeur ook niet meer bruikbaar was), ik had de eerste dag geen verwarming en geen warm water.
Behalve dat waren de wcs waren niet gepoetst (na mijn melding kwam er wel iemand voor, maar dat sloeg nergens op, die sprayde wat geurverfrisser en deed met een doekje de bril af, dat was alles!) en ik denk de rest van het huisje ook niet of in ieder geval niet goed, maar dat zag je minder door de gebruikte kleuren/materialen.
Huisjes liggen erg dicht op elkaar met totaal geen privacy (ik kon vanuit mijn huisje binnen zien wat de buren aten bij het ontbijt ook binnen).
De receptie heeft de klachten over mijn huisje vriendelijk opgelost, maar ik ben er een volle dag mee bezig geweest met alles en het heeft de start van mijn vakantie behoorlijk verpest. Ik heb een compensatie gekregen, nadat ik daar om gevraagd heb. Dat was wel netjes.
De omgeving, de ligging van het park, Cochem en de sfeer hebben gemaakt dat mijn vakantie wel leuk was, maar het verblijf in mijn vakantiehuisje niet.

Naam: Conny Moermond
Datum: 19 oktober 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Eetgelegenheden
Supermarkt

We vonden het heerlijk, mooie omgeving, veel natuur, fijn huisje, lekker luxe. In de horeca kunnen ze je slecht verstaan, wij praten wel Duits, maar een beetje NL zou fijn zijn, met name in de snackbar. Al met al een zeer prettig verblijf.

Naam: Jasper Koeleman
Datum: 19 oktober 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Eetgelegenheden
Supermarkt

Het park ligt op een prachtige locatie, echter was ons huisje vrij sober. We misten wat keuken inventaris, en de koelkast was erg klein. Voor het schoonmaken zou een goede dweil stok ook wel comfortabeler zijn. Verder een prima vakantie gehad.

Naam: M Tijms
Datum: 18 oktober 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

heel fijn huisje alles was er waar we op gehoopt hadden succes verder

Naam: Anoniem
Datum: 18 oktober 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Weer voor herhaling vatbaar. Volgend jaar..... zonder Corona!!!

Naam: Anoniem
Datum: 17 oktober 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Eetgelegenheden

De informatie van de medewerkers was matig. Ze wisten weinig van de omgeving of leuke dingen/ plekjes/ restaurants. De inventaris kan beter, meer up to date. De wc stonk.

Naam: Hennie Rekers
Datum: 15 oktober 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Eetgelegenheden
Supermarkt

een mooi park en schoon

Naam: Anoniem
Datum: 15 oktober 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Eetgelegenheden
Supermarkt

kan links en rechts wel een verfje gebruiken bij drempels schuifpui trap en kozijnen. voegen repareren met witte kit terwijl de rest grijs is staat slordig (bungalow 110).

  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.