Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

rating-pie

Ferienresort Cochem scoort gemiddeld een 8,3

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 3.158 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    8.2
  • Gastvrijheid
    8.2
  • Kindvriendelijkheid
    7.4
  • Onderhoud
    7.6
  • Service point
    8.2
  • Vakantieverblijf
    8
  • Zwembad
    5.8

Naam: Ine
Datum: 01 maart 2024

Heel tevreden - centrumgebouw wordt verbouwd - géén last of hinder van - we gebruiken nauwelijks faciliteiten - huisje in orde, netjes en proper - ideale locatie van vakantiepark

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    10
  • Vakantieverblijf
    6
  • Onderhoud
    8
  • Kindvriendelijkheid
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 01 maart 2024

Relaxed verblijf in een prettige accommodatie in een prachtige omgeving

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    9
  • Zwembad
    8
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    8
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: E. Honkoop
Datum: 01 maart 2024

Heerlijk huisje met vloerverwarming en sauna, gezellige inrichting en ruim opgezet. Heel fijne, vriendelijke en pro-actieve medewerkers hebben met ons meegedacht & -gezocht naar een oplossing voor een fout die we zelf hadden gemaakt. Duitse hoffelijkheid en vriendelijkheid. Dat is erg gewaardeerd!

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    8
  • Onderhoud
    8
  • Kindvriendelijkheid
    7
rating-pie
Naam: Marijke Egberink-Hulshof
Datum: 01 maart 2024
  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Jan Pruis
Datum: 01 maart 2024

Practig park
Ruim opgezet

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    9
  • Zwembad
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 01 maart 2024

Prachtige omgeving, ruim huis echter weinig groen nog

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    6
  • Service point
    7
  • Vakantieverblijf
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 01 maart 2024

Dit park vaker bezocht. Opmerkelijk was dat de toegezonden keycards, net zoals vorige keren, bij mij en meerdere bezoekers weer niet werkten. Werd wel snel opgelost door servicepoint door gewone voordeursleutel te leveren.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    7
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Mieke Willemstein
Datum: 29 februari 2024

We hebben een heerlijk verblijf in het huisje gehad. We wisten van te voren dat het restaurant en de winkel dicht was. Daarvoor in de plaats zouden er foodtrucks en een minimarket zijn. Deze waren alleen een aantal dagen dicht. Gelukkig zijn er 2 supermarkten in de buurt.

Het huisje was prachtig net als de omgeving. Al met al hebben we genoten!

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 februari 2024
  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Zwembad
    6
  • Service point
    7
  • Vakantieverblijf
    9
  • Onderhoud
    8
  • Kindvriendelijkheid
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 februari 2024
  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    7
  • Vakantieverblijf
    7
  • Onderhoud
    6
rating-pie

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.