Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Reviews

Ferienresort Cochem scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 12.395 beoordelingen

Aanbevelen
Algehele verblijf
Eetgelegenheden
Kindvriendelijkheid
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt
Zwembad

Naam: G. ter Wiel
Datum: 22 juni 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

We hebben genoten van de rust

Naam: Anoniem
Datum: 22 juni 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Schoonmaak

Ik ben tevreden over het park. Alleen door de corona maatregelen had het beperkingen.

Naam: Jeroen
Datum: 21 juni 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Heerlijk verblijf! Kom er al jaren met plezier. Prima huisjes en alles wat erbij hoort.

Enigste minpuntje was het eten, het pizzadeeg was half rauw en de schnitzels veel te vet!!

Naam: Cor Hogenaar
Datum: 20 juni 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Een leuke week gehad in het vakantiepark.

Tip is wel dat het personeel op de hoogte is en ook dient te handelen naar de huidige COVID- maatregelen. Nu hadden wij het gevoel dat sommige personeelsleden zich strak de maatregelen hielden en sommige niet.. Briefing s ochtends lijkt me wel op de plaats. Het kan zo een boete opleveren....

Naam: K. Mulder
Datum: 20 juni 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Een heel fijn park , wij waren er voor de 4e keer en komen zeker terug !!!!

Naam: Ida-Maria Tempelman
Datum: 20 juni 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Parkreceptie
Schoonmaak

Fijn, ruim opgezet park met ruime comfort woning met alles aanwezig. (Had een keukenhanddoek ipv witte handdoek kunnen zijn, handdoeken op toiletten is dan ook wel handig, en badmatten in de badkamers bij comfort-plus pakket)
Voetbal (met bier en bitterballen) gekeken op terras. We waren niet met velen, maar de meisjes maakten het wel heel gezellig.
Oja, Het door Roompot aangegeven adres leidde ons naar de Industrie…….. Daar zou ik zeker iets aan doen😉
Wij hebben een fijne vakantie gehad!

Groeten,
Ida-Maria Tempelman

Naam: Anoniem
Datum: 19 juni 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

De snelle handelingen om mijn verzoek voor een ander huisje te regelen 10+

Naam: Johannes Jeukens
Datum: 19 juni 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Parkreceptie
Schoonmaak

Het is een prachtig park met mooie verblijven alleen de trap verdient enige aandacht en dan met name de leuning.

Naam: Ton Hurks
Datum: 18 juni 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Parkreceptie
Schoonmaak

Prima park qua ligging bij de Moezel maar de inrichting van de verblijven doet zeer gedateerd aan (ondanks renovatie?). Met name het glazen deel van het servies is bestand tegen een terroristische aanval. Zo dik, zo beperkt (nog geen gewoon biergaasje) en zo onvriendelijk in gebruik. Dat is echt niet meer van deze tijd. De matrassen van het bed geven geen enkele ondersteuning. Daar moet je wel rugklachten van krijgen. Ik heb me zitten verbazen over al die dubbele spots in de woonkamer-keuken-slaapkamers. waar je ook zit schijnen ze recht in je gezicht. Uiteindelijk heb ik ze (wankelend op een stoel) naar een muur kunnen richten waar ze het minste last bezorgden. Waarom niet gewoon een paar simpele plafonniers toegepast. Dan heb je geen enkel probleem. De enorme ronde lampen boven de eetkamertafel benemen je het zicht op de TV. De met wat plakfolie opgelapte (soms grote) gaten in de binnendeuren. Dat kan niet voor een park wat het van uitstraling en kwaliteit moet hebben. Het is allemaal zo ontzettend basic. Ondanks al deze opmerkingen blijven we toch terug komen. Neem eens een andere binnenhuisarchitect(e) in dienst. Ga eens kijken bij Mont-Royal in Krov daar kun je een puntje aan zuigen. Ik hoop dat mijn opmerkingen bijdragen aan een scherpere focus op de kwaliteit en uitstraling van jullie park. Zo niet dan hebben deze evaluaties geen zin en kunnen ze beter achterwege blijven. Met vriendelijke groet, Ton Hurks (208 van 14-18 juni 2021)

Naam: Anoniem
Datum: 18 juni 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

De ongedwongen sfeer op het park.

<