Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Reviews

Ferienresort Cochem scoort gemiddeld een 8,3

Dit is het gemiddelde cijfer uit 14.240 beoordelingen

Aanbevelen
Algehele verblijf
Kindvriendelijkheid
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt
Zwembad

Naam: Wannes Huybrechts
Datum: 24 mei 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Schoonmaak

Er zijn verschillende werkpunten: een handleiding bij de sauna, herstellingen in het huisje ( kapotte deur, douchestang waar rubber uitstak,..), mijn grootste ergernis ( versleten matrassen en kussens), qr code op koelkast die niet werkt, papiertjes van snoep gevonden in slaapkamer bij aankomst en hondenhaar van witte hond in zetel. Tuin zou voor veiligheid van kinderen en honden beter omheind zijn ( soms auto’s die met hoge snelheid door park rijden. Het nachtlawaai van vrijdagnacht tot zondagnacht is niet ok.

Naam: J.G. Hofman
Datum: 24 mei 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Parkreceptie
Schoonmaak

Naam: Anoniem
Datum: 24 mei 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Prima vakantiepark

Naam: F.F Schoenmakers
Datum: 24 mei 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

geweldige ervaring mooie huisjes en wij met honden geweldig wat een heerlijk weekend hebben we gehad
groetjes fam schoenmakers.

Naam: Wim Janssen
Datum: 23 mei 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Prima verblijf gehad.
Fijn dat wij een rollator bij jullie konden huren, waren wij erg blij mee.
We hebben weer heerlijk genoten op jullie verblijf,
Graag komen wij weer terug in een van jullie verblijven

M vr.groeten Fam.Janssen

Naam: Jan Polak
Datum: 23 mei 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

gewoon een fijne week gehad zoals ook al de eerdere bezoeken aan dit park

Naam: Mirjan
Datum: 23 mei 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Fijn park, we waren te vroeg maar konden probleemloos met een sleutel het huis in. Klein mankement was binnen 2 uur opgelost 👌🏻 Mooi volledig inventaris en goed werkende sauna. Prettig verblijf! Voor herhaling vatbaar.

Naam: Rene van der West
Datum: 23 mei 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Parkreceptie
Schoonmaak

Mooie locatie en ruimte tuin. Fijn om te fietsen en wandelen als start punt.
Jammer dat het zwembad niet toegankelijk was, was wel een van de reden om hier te boeken

Naam: A.
Datum: 23 mei 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Het park is top. Er waren deze keer wel een aantal groepen die tot diep in de nacht écht héél veel lawaai hebben gemaakt.

Naam: Ronald Nijman
Datum: 23 mei 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Parkreceptie
Schoonmaak

We hebben een heel fijne week gehad ,de omgeving is erg mooi en Cochem is een hele leuke stad om te bezichtigen.

<