Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

Bekijk 0 reviews

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 20 juli 2024

Zeer tevreden over het vakantiepark.
Heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Zowel aan de balie, fietsverhuur, restaurant, winkel en…

De binnenspeeltuin is mooi maar eigenlijk maar heel miniem mijn kind van 2jaar is eigenlijk te klein om er te spelen. Ook de kinderanimatie is voornamelijk voor oudere kinderen. Heel leuke tienerruimte. Buiten speeltuin is perfect voor verschillende leeftijden. Huisjes zijn klein. Wij hadden een huisje voor 8 personen maar ik zou er niet met meer dan 4 personen in willen verblijven.
Snackbar is zeer goed geregeld en restaurant is super gezellig ingericht.
Volgens de website konden we niet meer reserveren voor het zwembad. Ik ben dan aan de balie gaan vragen of we nog konden gaan zwemmen. Gelukkig kon dat nog maar het is jammer dat op de website stond dat het al volgeboekt was.
Dicht bij de winkels en het gezellige dorpje Cochem.

We hadden een fantastische tijd. Dit vakantiepark is zeker een aanrader.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    10
  • Zwembad
    6
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    6
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: Rudi
Datum: 20 juli 2024

Midweek met kinderen 12 en 14

Zwembad boeken was niet mogelijk ivm drukte alle tijdstippen waren vol de gehele week. In de badkamer staat vrolijk sticker ivm waterbesparing, alleen warm cq lauw water voor douchen mag de kraan wel 10 min open staan. Nieuwe gebouw voor restaurant, winkel, etc is erg netjes. Eten bestellen gaat vlot.

rating-pie
Naam: Serge
Datum: 19 juli 2024

De op en afhelling voor rolstoelgebruikers en kinderwagens was er.nog niet direct na de opening van het nieuwe gebouw. Werd gemaakt toen we vertrokken. Had een tijdelijke ramp geplaatst nu moest men de wagens en tillen. Alleen is dat niet altijd te doen

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    9
  • Vakantieverblijf
    3
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    3
  • Kindvriendelijkheid
    3
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 juli 2024
  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    10
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Naam: Richard van Laere
Datum: 19 juli 2024

Vriendelijk personeel. Huisjes proper, park proper, ondanks heel wat werkzaamheden aan de huisjes. De werkmannen deden hun best om in stilte te werken en de rust te respecteren.
Komen reeds een aantal jaar naar dit park en jammer dat het buffet in het restaurant verdwenen is. Alles nu a la carte en toch wel duur, zeer beperkte kaart. Saus bij de snitsel bij te betalen, meer dan 3 euro voor een klein potje saus is toch wel veel. Jammer

  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    7
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: D Dhr. Martens
Datum: 19 juli 2024
  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    9
  • Kindvriendelijkheid
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 juli 2024
  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 juli 2024

Heerlijke vakantie, rustig park, vriendelijke mensen!
Prachtige omgeving

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    5
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Wekker Wekker
Datum: 19 juli 2024

Was goed inorde jongens
Let op de bank die was aardig doorgezeten leuning
Keukenkastjes onderzijde begonnen af te brokkelen
Bedden waren oké let op hygiëne tav stof en haren onder de bedden
Wij hebben genoten van de omgeving en jullie prachtige park
Huisje 214 de wekker

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Zwembad
    5
  • Service point
    6
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    6
  • Onderhoud
    9
  • Kindvriendelijkheid
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 juli 2024
  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    7
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.