Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 februari 2024
  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    7
  • Vakantieverblijf
    8
  • Onderhoud
    8
  • Kindvriendelijkheid
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 februari 2024

Veel vieze voetafdrukken doordat schoenen mee naar binnen gaan. Extra schoontrekken van vloer tussendoor is wenselijk.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8
  • Zwembad
    7
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 februari 2024

vakantiegevoel

  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    9
  • Onderhoud
    5
rating-pie
Naam: Johan Kramer
Datum: 26 februari 2024

Wij komen al sinds de opening van het park of Ferienresort Cochem.
Ondanks dat wij in een gerestyled huisje zaten, deed de kraan in het toilet het niet, want bij opendraaien kleine kraantje ging deze lekker, hadden wij lekkage van de douche en liep het water de gang in, en deed de verlichting onder de keukenkastjes het niet.
Technische dienst heeft doucheprobleem deels opgelost. De keukenverlichting was teveel werk, trafo moest vervangen worden waarvoor de keuken leeg moest worden gehaald en werd dus niet gedaan. Van het kraantje is een foto genomen en daar bleef het ook bij. Ook het afkitten van de afvoer bij de grond in het toilet is zeker niet met Duitse kwaliteit gedaan.

Kortom wij zijn zeker 12-14 keer geweest en liet toch wel veel te wensen over.

  • Algehele verblijf
    6
  • Gastvrijheid
    7
  • Service point
    7
  • Vakantieverblijf
    6
  • Onderhoud
    4
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 februari 2024
  • Algehele verblijf
    6
  • Gastvrijheid
    6
  • Zwembad
    5
  • Service point
    7
  • Vakantieverblijf
    8
  • Onderhoud
    7
  • Kindvriendelijkheid
    5
rating-pie
Naam: Angela Peijpers
Datum: 25 februari 2024

Was netje en schoon alleen jammer dat plasa dicht was

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Vakantieverblijf
    7
  • Onderhoud
    7
  • Kindvriendelijkheid
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 februari 2024

Lennart van animatie is top! Heerlijke locatie waar wij meerdere malen per jaar en al jaren komen!!

  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    8
  • Zwembad
    7
  • Service point
    6
  • Vakantieverblijf
    7
  • Onderhoud
    8
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 februari 2024

rust, reinheid, je weet wat je krijgt voor een schappelijke prijs.

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 februari 2024

Super mooi huisje en de omgeving is prachtig

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    8
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Naam: Sylvia Jabaaij
Datum: 23 februari 2024

Beste Roompot. De locatie bij Cochem is heel mooi. De rotonde vind ik wel onrustig gevoel ik zou de kinderen niet alleen naar de animatie sturen
Verschil van kwaliteit en huisjes zijn groot.
616 ligt lekker rustig qua gevoel. Veel privé.
604 zit meer met de in kijk.
Ik mis het bad dan weer wel in huisje 616. Maar je hebt lekker veel ruimte met zijn vijfen, ook meer kast ruimte dan in 6 persoons huisje 604.
De sauna is echt voor 1 persoon als je echt wel liggen relaxen.
We hebben genoten. We komen zeker terug al zou het niet in de zomer zijn meer in voorjaar en na jaar.
Succes met de verbouwing.

  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    7
  • Service point
    7
  • Vakantieverblijf
    8
  • Onderhoud
    7
  • Kindvriendelijkheid
    5
rating-pie

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.