Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

Bekijk 0 reviews

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 mei 2024

Prima verblijf. Luxe accommodatie waarbij alles werkt

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 mei 2024
  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 mei 2024

Mooie locatie en fijn om van daaruit tripjes te maken. We waren vooraf geïnformeerd over de werkzaamheden die er op het park zouden zijn. Daardoor was er beperkte mogelijkheid om een boodschapje te doen of warm eten te halen. Voor een week verblijf prima opgelost, maar zou veelzijdiger mogen. Doordeweeks werd er ook in de huisjes om ons heen geklust, niet de meest relaxte vakantievibe, maar verder niet veel last gehad van lawaai. De huisjes hebben genoeg afstand tot de buren en daarmee redelijk wat privacy, dat vonden wij fijn. Het was binnen schoon en relatief goede bedden. Aangenaam verblijf dus!

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    7
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    6
rating-pie
Naam: Jules Dendas
Datum: 17 mei 2024

Prachtig park proper vriendelijk personeel

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    10
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 mei 2024

fijn park

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 mei 2024

Prima,maar was er al vaak geweest en kom zeker nog terug

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Corsty Bleijenberg
Datum: 17 mei 2024

Prima park. Gezellige mooie huisjes.
Alleen de keycard werkt niet, ook niet een tweede die ik kreeg. Dus de sleutel gebruikt!

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 mei 2024

Mooi ruim huis mooie ligging. Rustig park.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: J.C.M. Monsieurs
Datum: 15 mei 2024

Hele plezierige dagen gehad!!

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Moniek
Datum: 15 mei 2024

Super verblijf gehad! Enorm genoten.
Helaas wat ons tegenviel was dat het huisje niet geheel schoon was bij komst.
Wc smoezelig, spinnenrag, koelkast was vies. Gelukkig hadden we schoonmaakdoekjes bij ons en hebben we het zelf even opgelost.
Daarnaast was erg tegenviel was de douche boven. We hadden een gerenoveerd huisje gekozen bewust maar helaas is de douche boven daar niet in meegenomen en stond de schimmel in de voegen.
Verder een aantal kleine tips:
- keuken inventaris is erg minimaal ( bestek en glazen) waardoor je eigenlijk 2 x per dag de vaatwasser moet draaien
- bij de keuze voor eigen schoonmaak is vertrek om 10 uur niet reëel, wil je het het huisje goed schoongemaakt hebben en netjes achter laten voor de volgende vakantie gangers.
- reserveren voor het zwembad is prima alleen als je op dinsdag wil reserveren voor elders in de week is er geen mogelijkheid meer te zwemmen. Wat uiteindelijk resulteert in het zoeken naar creatieve oplossingen. 😅 kinderen willen zwemmen dus werkt dus niet helemaal.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    9
  • Zwembad
    7
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    6
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.