Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Vakantiepark Cochem

Het vakantiepark bij Cochem heeft alle ingrediënten voor een heerlijke vakantie of lekker even een paar dagen weg. Het ligt op slechts op 170 kilometer van de Nederlandse grens, maar je waant je in een compleet andere omgeving. Schilderachtige dorpjes, bosrijke heuvellandschappen, het oudste wijngebied van Duitsland en karakteristieke vakwerkhuizen maken het gebied heel bijzonder. Het bungalowpark bij Cochem heeft tal van faciliteiten die een verblijf nog leuker maken en de omgeving van het park biedt mogelijkheden voor uitstapjes voor alle leeftijden. Je kunt hier genieten van de schitterende natuur, een bijzondere cultuur en sportief vermaak. Een verblijf in de bungalowparken bij Cochem is leuk voor alle seizoenen en voor ieder reisgezelschap.

Een leuk vakantiepark voor alle leeftijden

Ook het vakantiepark bij Cochem, Ferienresort Cochem is geschikt voor verschillende reisgezelschappen. Er zijn namelijk diverse typen accommodaties voor gezelschappen tot en met 14 personen. Sommige accommodaties hebben een eigen sauna, andere hebben weer een hele speciale kinderkamer. Ze zijn allemaal even comfortabel ingericht en gebouwd in de lokale bouwstijl. Juist die vakwerkhuizen geven dat speciale vakantiegevoel wat je ervaart in de Moezelstreek. Maar ook de talloze faciliteiten op het vakantiepark in Cochem zorgen voor een relaxt vakantiegevoel. Voor iedereen is er wel iets leuks te doen op het park. Je kunt bijvoorbeeld fietsen huren op het park om de prachtige omgeving te verkennen. Of u gaat zwemmen in het overdekte zwembad met apart kinderbad. Maar ook lasergamen of bowlen behoort tot de mogelijkheden. Voor de kinderen is er de speciale Kids Club met Koos, indoor en outdoor speelplekken of de gratis sport- en animatieactiviteiten.

Ontdek onze accommodaties

Het golfparadijs van de bungalowparken bij Cochem

Voor de golfliefhebber is het bungalowpark bij Cochem helemaal een paradijs. Met een 9-holes baan én een 18-holes baan, een golfshop en de mogelijkheid om clinics te volgen of golflessen te nemen komt de golfliefhebber niets te kort. Er zijn weinig vakantieparken bij Cochem die zo compleet zijn. Een hapje eten kan op het park, maar natuurlijk ook in het gezellige Cochem wat 200 meter lager ligt. Natuurlijk moet je ook de Moezelwijn eens proberen. Cochem is een historisch stadje met een authentieke en gezellige sfeer. De leuke winkeltjes in de vakwerkhuisjes, de kronkelende straatjes, de sfeervolle pleintjes en de Moezelpromenade zorgen dat u Cochem waarschijnlijk regelmatig bezoekt.

Ontdek onze golfbaan

Burchten en kastelen brengen u terug in de tijd

Je waant je in Cochem even terug in de tijd in de oude Reichsburg van Cochem, de Peterskapelle of op het historische marktplein. Natuurlijk moet je even de authentieke mosterd proeven in de Oude Mosterdmolen of de stoeltjeslift nemen naar de Pinner Kreuz. Vandaaruit kun je ook doorlopen naar het wild en recreatiepark Klotten. De kinderen zullen dit superleuk vinden, net zoals het Tolli-Park met zijn 30.000 vierkante meter aan speelplezier. Maar ook een rondvaart over de Moezel is een echte aanrader of een van de talloze burchten en kastelen bekijken. Wijnproeven bij een van de wijnboerderijen is natuurlijk een must als je een wijnliefhebber bent en verblijft in vakantieparken bij Cochem. Ook in Cochem zelf zijn verschillende proeflokalen te vinden om de heerlijke wijnen te testen.

Ontdek de omgeving
<