Vakantiehuis Duitsland

Vanuit comfortabele vakantiehuizen Duitsland de streek verkennen

Een vakantiehuis Duitsland bij Ferienresort Cochem boeken is het ideale besluit voor een heerlijke vakantie in Duitsland aan de Moezel. Aan die rivier wordt volop wijn verbouwd. Voor de wijnliefhebber is het huren van een vakantiehuisje Duitsland in deze streek dan ook zeker een aanrader. De vele wijnkelders zijn perfect geschikt voor een heerlijke namiddag wijnproeven met uw familie of romantisch met zijn tweeën.

Kenmerken vakantiehuis Duitsland op Ferienresort Cochem:

  • Prachtig gelegen aan de Moezel
  • Traditionele architectuur, moderne inrichting
  • Keuze uit vele bij te boeken opties
  • Vanuit uw vakantiehuisje Duitsland stapt u zo de golfbaan op
  • Heerlijke vakantiehuizen Duitsland op een echt familiepark met uitgebreide faciliteiten.

Genoeg te beleven vanuit onze vakantiehuisjes Duitsland

Vanuit onze vakantiehuisjes Duitsland kunt u echter meer doen dan wijngaarden bezoeken. Het is ook een bosrijk gebied. Langs de oevers van de rivier zijn tevens veel oude burchten en kastelen te vinden, perfect voor een uitstapje. En als u een liefhebber bent van cultuur en historie, moet u zeker een boottocht maken over de Moezel. Vanaf de rivier heeft u namelijk een prachtig uitzicht over oude gebouwen die langs de oever staan. U leert het gebied rond uw vakantiehuis Duitsland op Ferienresort Cochem op een heel andere manier kennen.

Fietsen, wandelen en watersport

Graag zelf actief bezig zijn tijdens uw vakantie? Stippel dan ’s avonds of in de ochtend in het comfort van uw vakantiehuis Duitsland alvast uw route uit. Omdat de streek een uitgebreid netwerk aan fiets- & wandelroutes kent, is deze zeer geschikt voor de actieve vakantieganger. Slenter over natuurpaadjes, fiets vlak langs de rivier of pest de kuiten even en maak een mountainbiketocht door de heuvels van dit prachtige gebied. Daarnaast biedt de streek alle mogelijkheden voor watersporters. U kunt gaan varen, kanoën, roeien en zeilen in het gebied. Na zo’n actieve dag is het heerlijk ‘thuiskomen’ in uw eigen vakantiehuis Duitsland.

Restaurantjes en barretjes

Behalve verschillende historische en culturele uitstapjes kunt u vanuit uw vakantiehuis Duitsland aan de Moezel nog veel meer ondernemen. Als u bijvoorbeeld een avondje niet in een van de vakantiehuisjes Duitsland wilt koken en liever de stad in gaat, kunt u ook prima terecht bij de heerlijke restaurants rond Ferienresort Cochem. Als u in een van de vakantiehuizen Duitsland zit met een grote vriendengroep, dan kunt u ook heel gezellig gaan stappen bij de vele bars in de naastgelegen steden en dorpen.

Uw accommodatie

Als u aan het eind van de dag terugkomt in uw vakantiehuis Duitsland en vol zit van allerlei nieuwe indrukken, wilt u graag genieten van comfort. Bij ons staan aandacht en zorg voor de gasten altijd voorop. De vakantieverblijven voldoen aan de hoogste eisen en de ontvangst is zeer gastvrij. Wij zorgen ervoor dat u moeiteloos tot rust kunt komen en heerlijk kunt genieten. Zo beschikt u in diverse vakantiehuizen over een eigen sauna, kunt u heerlijk ontspannen in het overdekte zwembad, of kunt u gezellig bowlen op onze eigen bowlingbaan.

Pas uw vakantiehuis Duitsland aan op uw wensen

Voor iedereen is de perfecte vakantie anders. Daarom kunt u bij Ferienresort Cochem kiezen uit verschillende bij te boeken opties. Deze opties worden aan u voorgesteld in het boekingsproces op deze website. Zo kunt u kiezen voor een vakantiehuisje Duitsland met uitzicht op één van onze golfbanen, een kinderplus-pakket of misschien wilt u uw huisdier wel meenemen naar uw vakantiehuis Duitsland. Dit alles kan. Uw voorkeuren, uw vakantie en uw perfecte vakantiehuis in Duitsland.