Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

Bekijk 0 reviews

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 08 april 2024
  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Zwembad
    3
  • Service point
    7
  • Vakantieverblijf
    7
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    7
  • Kindvriendelijkheid
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 08 april 2024
  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    7
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    6
rating-pie
Naam: Sven Callaerts
Datum: 08 april 2024

Het park is ongelooflijk mooi, een dikke 10! Helaas waren er dit jaar redelijk wat problemen, een kapot zwembad, mini-golf, mini market. Deels door werken, anderzijds door pech. De ervaring was hierdoor wat minder. Mijn lievelingsroompotpark maar ik kom miever nog eens terug als de werken afgerond zijn.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    10
  • Zwembad
    1
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 08 april 2024
  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 08 april 2024
  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    7
  • Vakantieverblijf
    7
  • Schoonmaak
    6
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Albert Loggen
Datum: 08 april 2024
  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    7
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    4
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 08 april 2024

Heerlijk zonnig weekend gehad! Genoten van de rustige omgeving en van de ruimte in onze accommodatie.

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    8
  • Kindvriendelijkheid
    9
rating-pie
Naam: Bert Doornekamp
Datum: 08 april 2024

Een heerlijke week gehad. Ondanks veel regen en een hoge stand van de moezel. Tot een volgende keer. We komen al jaren bij jullie. Heel veel succes met alles.

  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    9
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    9
  • Kindvriendelijkheid
    9
rating-pie
Naam: M.J. Slagboom
Datum: 08 april 2024

Waanzinnig mooie ligging van het resort!

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 07 april 2024
  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.