Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Bungalow Duitsland

Genieten van een luxe bungalow Duitsland

Wilt u er even tussenuit en dat echte vakantiegevoel beleven? Denk dan eens aan een korte vakantie in Duitsland. U bereikt uw bungalow Duitsland al binnen 3,5 uur rijden vanaf Utrecht. Zo heeft u minder tijd achter het stuur en beleeft u meer van een heerlijke vakantie aan de Moezel in Cochem.

Kenmerken bungalow Duitsland op Ferienresort Cochem:

  • Ideale locatie aan de Moezel
  • Mooie architectuur van deze bungalows Duitsland
  • Uw bungalow in Duitsland aanpassen op uw wensen
  • Stap vanuit uw vakantiebungalow Duitsland zo de golfbaan op
  • Een compleet familiepark met goede faciliteiten faciliteiten

Bungalows op Ferienresort Cochem

Een vakantie in Duitsland is heerlijk. Helemaal als u uw verblijft boekt bij Ferienresort Cochem. Ferienresort Cochem is een compleet vakantiepark waar jong en oud zich niet snel zullen vervelen. Het park en uw vakantiebungalow Duitsland beschikken over vele faciliteiten die uw vakantie helemaal compleet maken en u dat onbezorgde gevoel zullen bezorgen.

Ontdek onze faciliteiten

Vakantiebungalows met uitzicht op onze golfbaan

Golft u? Of denkt u erover om het eens te gaan proberen? Dan is Ferienresort Cochem uw bestemming. Op het park vindt u namelijk een complete 9-holes en 18-holes golfbaan. Zowel ervaren als onervaren spelers kunnen gebruik maken van de banen. Ook kunt u lessen nemen of met een groep deelnemen aan clinics. Als kers op de taart kunt u ook een bungalow Duitsland huren met prachtig uitzicht op de golfbaan.

Ontdek onze golfbaan

Uw vakantiebungalow aanpassen

Tijdens het boeken op deze website kunt u kiezen voor verschillende bij te boeken opties waardoor uw bungalow in Duitsland nog persoonlijker wordt. Zo kunt u met voorkeur een specifiek huisnummer boeken, bijvoorbeeld zodat uw bungalow vlakbij de faciliteiten ligt. Ook kunt u diverse extra's aan uw boeking toevoegen, deze vindt u tijdens het boekingsproces. Uw vakantie en uw perfecte bungalow Duitsland, dat is het idee.

Ontdek onze accommodaties