Weinfest Cochem

Helaas is deze aanbieding niet meer beschikbaar. Keer terug naar de homepage of bekijk het overzicht huidige aanbiedingen.

Het laatste weekend van augustus viert Cochem het jaarlijkse Heimat- und Weinfest. Een echt volksfeest dat tot één van de bekendste en grootste evenmenten aan de Moezel mag worden gerekend! Vier dagen in het teken van muziek, wijnproeverijen en lekker eten. Bij de vele wijnkramen kunt u een divers aanbod aan wijnen proeven. Probeer vooral eens de karakteristieke Riesling waar de Moezel om bekend staat! Het hoogtepunt van het feest vindt op zondag plaats. Die dag is er spectaculaire feestoptocht door de straten van de stad en ’s avonds is de fantastische vuuwerkshow, die dient als sfeervolle afsluiter van het feest.

Tijdens een verblijf op Ferienresort Cochem kunt u met volle teugen meegenieten van het Heimat- und Weinfest: vanuit uw comfortabele accommodatie bereikt u snel en gemakkelijk het centrum. Wanneer u onze Weinfest-aanbieding boekt ontvangt u tevens een leuke attentie in uw vakantieverblijf!

Scroll naar beneden om alle beschikbare accommodaties te bekijken en klik op 'prijs info' voor de aankomstdata en prijzen.