Ontdek ons veelzijdige vakantiepark Naar alle accommodaties

Golf

Ferienresort Cochem heeft een eigen 9-holes en 18-holes golfbaan. Dit maakt het luxe vakantiepark tot dé bestemming voor uw volgende golftrip. Gaat u net beginnen met de sport of gaat u op vakantie met vrienden of familie die nog niet zo ervaren zijn? Ook dan is dit complete golfresort een ideale locatie.

Een dagje golfen? Bekijk onze prijslijst en reserveer direct!

Tel: 0049 2675911511

Kenmerken van ferien- & golfresort Cochem

  • Eigen 9-holesbaan (par 31) en 18-holesbaan (par 72)
  • Geen golfvaardigheidsbewijs nodig (9-holes)
  • Tal van oefenfaciliteiten aanwezig
  • Golfen in een gevarieerde omgeving
  • Geschikt voor zowel beginners als professionals
  • Diverse bij te boeken clinics, cursussen en arrangementen
  • Erkende golfprofessional aanwezig

Toegankelijk voor beginners, uitdagend voor professionals

De golfbanen van Ferienresort Cochem zijn uitermate geschikt voor mensen die net zijn begonnen met spelen of zelfs nog nooit op een golfbaan hebben gestaan. Op Golfresort Cochem vinden wij het belangrijk dat iedereen zich er thuis voelt. Daarom verwelkomen zowel de ervaren spelers als beginners of mensen die voor het eerst kennis willen maken met de sport.

Geen gvb nodig

Omdat wij graag iedereen de kans willen geven om vrijblijvend in contact te komen met het golfen, heeft u voor onze 9-holes golfbaan geen golfvaardigheidsbewijs nodig (gvb). Wel vragen wij u om dan eerst een clinic te volgen of een baanpermissie aan te vragen. Dit vragen wij u om zo de kwaliteit van de greens te kunnen waarborgen. Bij Ferienresort Cochem loopt u de 9-holesbaan al voor €40,- (clinic 1, 2, 3).

 

Prachtige 18-holesbaan voor ervaren spelers

Bent u een meer ervaren speler of misschien zelfs wel een professional, dan kunt u uw hart ophalen op onze mooi aangelegde 18-holes golfbaan. Deze baan wordt dagelijks met precisie onderhouden waardoor de kwaliteit van de greens en de omgeving van uitstekende kwaliteit zijn. Wanneer u deze baan loopt zult u merken dat er verschillende landschappen aan u voorbij komen. Beboste stukken worden afgewisseld met delen met verreikende uitzichten. Ook het karakter van de fairways en greens zullen u verrassen. Van relatief eenvoudig vlak tot banen met uitdagende hoogteverschillen en waterhindernissen.

Uitgebreide oefenfaciliteiten

Omdat de golfbaan van Ferienresort Cochem ook een golfacademie huist, zijn er tal van oefenfaciliteiten aanwezig die u helpen uw spel te verbeteren. Zo vindt u er oefengreens en een pitching- & chipping area waar u het putten, pitchen en chippen kunt trainen. Daarnaast is er een prachtige en ruime driving range met 30 afslagmatten. Ook als het regent kunt u uw lange drives oefenen omdat een groot deel van de driving range overdekt is.

We willen u er graag op attent maken dat het bij bepaalde weersomstandigheden mogelijk is dat de golfbaan gesloten moet worden. Hier wordt dagelijks of zelfs ook per uur over beslist.

Clinics, cursussen & arrangement

Het is altijd leuk om aan de hand van nieuwe inzichten uw spel te oefenen en beter te maken. Daarom bieden wij op Ferienresort Cochem een uitgebreide selectie aan van golfclinics, cursussen en arrangementen aan. Een golfclinic boekt u al bij vanaf €10,-! Alle lessen, clinics, cursussen en arrangementen worden begeleid door een ervaren en officiële golfpro. U kunt deze lessen en arrangementen eenvoudig bijboeken tijdens het reserveren.