Ontdek ons veelzijdige vakantiepark Naar alle accommodaties

Home » Vakantie Moezel » Vakantiepark Moezel

Vakantiepark Moezel

Ferienresort Cochem: uw vakantiepark aan de Moezel

De Moezel is een schitterend gebied om uw volgende vakantie door te brengen. Vakantiepark Moezel Ferienresort Cochem is prachtig gesitueerd in het midden van dit veelzijdige landschap. Een vakantiepark aan de Moezel geeft u dat echte vakantiegevoel. Alles kan en niets moet en dat is tijdens de vakantie een fijne gedachte.

Kenmerken vakantiepark Moezel Ferienresort Cochem:

  • Ideaal gelegen in het Moezelgebied
  • Eigen 9-holes & 18-holes golfbaan
  • Overdekt zwemparadijs
  • Diverse spel- & sportfaciliteiten
  • Een echte gezinsbestemming

Vakantieparken aan de Moezel hebben een streepje voor

Ongeveer de helft van de lengte van de rivier de Moezel stroomt door Duitsland. Het grootste gedeelte slingert in sierlijke bochten door het landschap waarbij achter elke bocht wel iets nieuws valt te ontdekken. De middelgebergten Eiffel en Hünsruck worden gescheiden door de prachtige Moezelvallei (of Moezeldal). Dit gebied wordt door vele aangewezen als het mooiste stukje van de Moezelstreek. Vakantiepark Moezel Ferienresort Cochem is ideaal gelegen om dit prachtige gebied te verkennen.

Een lappendeken van wijngaarden

Wanneer u een wijnliefhebber bent dan is het zeker de moeite waard om dit vakantiepark aan de Moezel te bezoeken. Dit bungalowpark Moezel is een perfecte uitvalsbasis om deel te nemen aan proeverijen, de wijnhuizen te bezoeken of om van alle gezelligheid te genieten in de verschillende dorpjes en steden. Het hele jaar door worden er verschillende wijnfeesten georganiseerd met elk een eigen karakter.

Vakantiepark Moezel Ferienresort Cochem in een prachtig groen decor

Vakantieparken Moezel zijn uitermate geschikt voor natuurliefhebbers. Het schitterende glooiende heuvellandschap nodigt uit om meer van de omgeving te zien. Voor sportievelingen zijn er verschillende wandel- en fietsroutes verkrijgbaar. Van een ontspannen korte wandeling tot een meerdaagse mountainbiketocht. Ziet u het schilderachtige landschap liever aan u voorbijkomen? Ook dat kan! Maak dan eens een rondvaart over de Moezel. In elk geval komt u weer “thuis” in de luxe en warmte van uw eigen villa op ons vakantiepark aan de Moezel.

Burchten, kastelen en eeuwenoude steden

Ferienresort Cochem is een vakantiepark Moezel dat middenin een gebied ligt welke een rijke historie kent. Hoewel u op ons bungalowpark Moezel voorzien bent van alle luxe en comfort, kunt u oude tijden van weleer beleven wanneer u een bezoek brengt aan één van de vele historische bouwwerken. Burg Cochem (vlakbij vakantiepark Moezel Ferienresort Cochem) is zelfs één van de bekendste en best bewaard gebleven burchten van heel Duitsland.

Vakantiepark Moezel & golfresort in één

Ferienresort Cochem is een luxe vakantiepark aan de Moezel en tevens een volwaardig golfcomplex. Er is een 9-holes en een 18-holesbaan die beide geschikt zijn voor beginners en toch genoeg uitdaging in zich hebben om ook de professionals te onderhouden. Ook voor een sportief golfweekend is vakantiepark Moezel Ferienresort Cochem dus een perfecte locatie!

Een vakantiepark aan de Moezel voor het hele gezin

Vakantiepark Moezel is dé gezinsbestemming bij uitstek. De uitgebreide faciliteiten zorgen ervoor dat ieder lid van de familie een heerlijke en zorgeloze vakantie heeft. Niet alleen is er een overdekt zwemparadijs maar er zijn ook bowlingbanen, een midgetgolf en verschillende speel- en sportvelden. Voor de allerkleinsten is het ook genieten. In het indoor-speelparadijs raken ze niet snel uitgespeeld en dansen, zingen en knutselen kan naar alle lust worden gedaan tijdens het animatieprogramma van de Koos Kids Club.

Extra genieten van de vakantie door mooie kortingen

Vakantiepark Moezel Ferienresort Cochem heeft regelmatig mooie aanbiedingen en acties . Hierdoor geniet u extra voordelig van uw vakantie. Bekijk dus snel de actuele aanbiedingen om te zien welke korting u gaat pakken. Kom dus ook genieten van een welverdiende vakantie op vakantiepark Moezel!

Direct alle aanbiedingen bekijken >>