Vakantie in Cochem

Cochem is al jaren een van de populairste vakantiebestemmingen in Duitsland en niet zonder reden. In dit prachtige historische stadje hangt een gezellige pittoreske sfeer, en geniet u op en top van uw vakantie! Cochem heeft daarnaast een veelzijdige omgeving met prachtige natuur, waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen. Ook ligt de stad op zo’n 2 uur rijden vanaf Maastricht, waardoor ook een korte vakantie Cochem tot uw opties behoort!

Cochem, een echte blikvanger

Cochem wordt ook wel de parel van de Moezel genoemd. Aan een van de mooiste stukken van de Moezel ligt de stad tegen de berghelling, wat een prachtig beeld vanaf de oever geeft. Aan de top van het dorp ligt de prachtige meer dan 1.000 jaar oude Rijksburcht, waarvandaan u een prachtig uitzicht over de omgeving heeft. De klim naar de top is pittig, maar geeft u een voldaan gevoel terwijl u het ene na het andere prachtige vergezicht ontdekt. Natuurlijk is het ook mogelijk om de pendelbus naar de top te nemen.

In het centrum van het dorp vind u een sfeervolle marktplaats, met daar aangrenzend prachtige gerestaureerde vakwerkhuizen. Hier kunt u een van de markten bezoeken, en genieten van een lekkere kop koffie op een van de terrasjes. Door de nauwe kronkelende straatjes kunt u lekker slenteren en hier en daar een van de winkeltjes bekijken.

Genieten in een fantastische omgeving!

Zeker een aanrader tijdens uw verblijf is een boottocht over de Moezel. Zowel overdag als ’s avonds heeft u hier een prachtig uitzicht over de stad en ziet u het prachtige landschap weer vanuit een heel ander perspectief.

Ook de directe omgeving van Cochem heeft u een hoop te bieden. Het landschap bestaat voornamelijk uit glooiende wijngaarden waar vele prijswinnende wijnen worden verbouwd. Het bijwonen van een wijnproeverij is dan ook zeker een leuke aanrader tijdens uw vakantie Cochem. Natuurlijk kunt u hier ook prachtige wandelingen en fietstochten maken.

Een heerlijke uitvalsbasis tijdens uw vakantie in Cochem.

Wilt u echt ontspannen kunnen genieten van een vakantie Cochem, dan is uw verblijf ook erg belangrijk. Ferienresort Cochem is een echte gezinsbestemming en een perfecte uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie in een fantastische omgeving. U kunt bij ons kiezen uit verschillende accommodaties die geschikt zijn voor 4 t/m 14 personen. De (half)vrijstaande villa’s zijn comfortabel ingericht en voorzien van een groot aantal luxe faciliteiten zoals een eigen sauna en een ligbad.

Tijdens uw verblijf op Ferienresort Cochem heeft u de beschikking over diverse faciliteiten. Uw kinderen genieten van een fantastische vakantie in het overdekte zwembad, het indoor speelparadijs of in de Koos Kids Club. Zelf kunt u tijdens uw vakantie ook een balletje slaan op de twee grote golfbanen op het park, maar u kunt natuurlijk ook gezellig met het hele gezin gaan midgetgolfen. Wat u ook gaat doen, tijdens uw verblijf op ons Ferienresort beleeft u een geweldige vakantie Cochem!