Routebeschrijving

Adres & Route

Wij willen er graag voor zorgen dat al onze gasten veilig en ontspannen op ons park arriveren. Op deze pagina kunt u eenvoudig uw route naar ons park plannen zodat u onderweg niet voor onverwachtse verassingen komt te staan. In het onderstaande scherm kunt u uw adresgegevens invoeren. Wanneer u op route berekenen klikt ontvangt u direct de snelste route naar ons park. Rijdt u liever met uw eigen navigatiesysteem? Dan vindt u hieronder het adres van ons park. Het adres van het park is een redelijk nieuw adres. Het kan zijn dat het adres in oudere navigatiesystemen niet gevonden kan worden. We adviseren u dit voor uw vertrek te controleren.

Adresgegevens:
Ferienresort Cochem
Edigererstra├če 1,
56814 Ediger-Eller,
Duitsland

Deze aanwijzingen dienen slechts ter planning. De omstandigheden op de weg kunnen als gevolg van wegwerkzaamheden, verkeersdrukte of andere situaties afwijken van het resultaat op de kaart.

Vertrekpunt:
Standaard bungalowinventaris

Lees op deze pagina wat u mag verwachten van de inrichting van uw bungalow. Hier vindt u tevens de standaard inventaris die u in uw vakantiehuis zult aantreffen.

Over uw aankomst en vertrek

Het is wel zo prettig om te weten waar u aan toe bent. Daarom vindt u op deze pagina praktische informatie over uw aankomst op Ferienresort Cochem en informatie over het vertrek uit uw vakantiehuisje.

Vragen?

Heeft u het antwoord op uw vraag niet kunnen vinden op onze website? Neem dan gerust contact met ons op. We doen er alles aan om uw vraag zo snel als mogelijk te beantwoorden.