Aankomst-vertrek

Keycard

De Keycard is strikt persoonlijk en te gebruiken voor:

  • toegang tot het vakantieverblijf (als sleutel)
  • legitimatie op het park
  • toegang tot het zwembad

De laatste drie cijfers op de Keycard geven uw villanummer weer. De Keycard is geen creditcard en is niet overdraagbaar. Bij verlies of diefstal gelieve onmiddellijk onze parkreceptie op de hoogte te stellen. Attentie: bewaar de Keycard niet in de zon op het dashboard van uw auto, in nabijheid van luidsprekers, magneten en mobiele telefoon.

Regelmatig komt het voor dat gasten hun Keycard verliezen of in de accommodatie laten liggen. Dat kan natuurlijk gebeuren en wij lossen dat met alle plezier op. Helaas levert dit echter regelmatig veel extra kosten op. Bewaking of parkreceptie moet ’s avonds thuis of op andere locatie worden opgeroepen om deur te komen openen. In een aantal gevallen wordt daarom voortaan een vergoeding gevraagd voor deze service. Deze vergoeding van € 37,50 wordt dan ingehouden op uw borgsom. We rekenen deze kosten alleen in het geval u:

  • Melding maakt van kwijtraken of in woning laten liggen van de Keycard na 18:00
  • Er speciaal iemand van buitenaf moet komen om uw accommodatie te openen.

In het geval er al bewaking of receptie aanwezig is op het park wordt voor de hulp vanzelfsprekend geen kosten in rekening gebracht. Ook bij een defecte Keycard wordt u gewoon zonder kosten geholpen.

Openstaande posten

Staat er op uw voucher een openstaande post, dan dient u dit bedrag alsnog direct aan ons over te maken. Heeft u het openstaande saldo al aan ons overgemaakt, dan dient u bij aankomst op de parkreceptie een geldig betalingsbewijs te kunnen overleggen (bankafschrift of acceptgiro met stempel van de bank). Zonder dit betalingsbewijs moet u de openstaande post alsnog ter plaatse voldoen.

Aankomst op ons park

Vanaf 15.00 uur bent u van harte welkom op ons park. Als u voor die tijd aankomt, dan kunt u uw auto parkeren op het parkeerterrein en direct gaan golfen, zwemmen of een bezoekje brengen aan één van de horecagelegenheden. Aanreizen kan op vrijdag tot uiterlijk 21.00 uur en op maandag tot 18.00 uur.

Komt u aan na sluitingstijd van de parkreceptie?

Komt u aan na sluitingstijd van de parkreceptie? Meld dit dan a.u.b. aan de parkreceptie, tel.: 0049 (0)2675 - 911601. Rij bij aankomst rechtstreeks door naar uw vakantieverblijf. Bij de rotonde staat op een bord aangegeven hoe u moet rijden om uw villa te vinden. De villa's zijn toegankelijk met de Keycard. U opent de voordeur door de Keycard (met tekstzijde ´Keycard´ links) in het slot te steken. Nadat u de kaart weer uit het slot hebt gehaald en het lampje groen brandt kunt u de deurkruk naar beneden duwen en de deur openen. Meldt u op uw aankomstdag bij de receptie zodat het park op de hoogte is van uw aanwezigheid!

Belangrijk! Heeft u een arrangement geboekt? Op uw aankomstdag ontvangt u bij de parkreceptie alle informatie over de inhoud van het arrangement. Als uw arrangement al op de aankomstdag begint denkt u er dan aan om vóór 18.00 uur aan te reizen i.v.m openingstijden van de horecagelegenheden.

Toegang zwembad

Alle gasten hebben tijdens hun verblijfsperiode iedere dag gratis toegang tot het zwembad. Met de Keycard kunt u toegang tot het zwembad verkrijgen.

Serviceset

Voor uw gemak hebben wij een serviceset in uw villa gelegd. Hierin treft u praktische (schoonmaak)artikelen en een schoonmaakwegwijzer aan. Eventueel afwijkende instructies worden duidelijk zichtbaar gemaakt in uw villa.

Inventaris

In uw bungalow/villa treft u een complete inventaris aan voor het aantal personen waarvoor deze is ingericht. Op de pagina bungalowinventaris leest u over welke artikelen u kunt beschikken in uw woning.

Bezoekers

Familie en vrienden zijn van harte welkom. Wij verzoeken uw bezoek in geval van overnachting vooraf op de parkreceptie te melden. Dagbezoekers kunnen hun vervoermiddel op het algemene parkeerterrein parkeren.

Vertrekregeling

U wordt verzocht op uw vertrekdag vóór 10.00 uur uw villa te verlaten. Keycards hoeven NIET retour wanneer u op uw vastgelegde vertrekdag vertrekt.

Na uw vertrek zal de huishoudelijke dienst uw vakantieverblijf controleren op reinheid, eventuele inventarisgebreken en aangebrachte schade. In verband met deze eindcontrole zijn wij genoodzaakt geweest u een waarborg à € 65,-/ € 115,- per vakantieverblijf per periode in rekening te brengen. Dit bedrag wordt 7 dagen na vertrek naar u overgemaakt, mits het vakantieverblijf achtergelaten wordt volgens onze voorschriften en indien uw IBAN-nummer bekend is. Als er (schoonmaak)werkzaamheden door de huishoudelijke dienst moeten worden uitgevoerd, wordt (een deel van) de waarborg ingehouden. U krijgt hierover schriftelijk bericht.